O Nama

Iza imena Kliping stoji mlad i energičan tim od preko 50 stalno i povremeno angažovanih operatera, analitičara, prevodilaca i menadžera, koji su na raspolaganju klijentima 24 časa dnevno, svih 365 dana u godini. Osnovani smo davne 2004. godine u sklopu jedne od najvećih regionalnih PR agencija, da bismo samostalni put nastavili 2007. godine. Od 2014. godine smo deo NEWTON MEDIA Grupe, najveće grupacije za praćenje i analizu medija u centralnoj i jugoistočnoj Evropi. Kao jedina agencija u Srbiji koja je članica međunarodnih organizacija za praćenje i analizu medija FIBEP i AMEC, u potpunosti pratimo moderne svetske tokove u našoj branši i primenjujemo ih u svom radu sa klijentima.

Ono na šta smo posebno ponosni je neposredan i partnerski odnos prema korisnicima naših usluga. Uslugu prilagođavamo svakom klijentu posebno, brzo i efikasno reagujemo na svaki zahtev, a neretko svojim proaktivnim pristupom izlazimo iz okvira dogovorenih usluga i korisnicima pružamo dodatnu podršku, posebno u za njih bitnim situacijama.

Nikola

Đoković

CEO

Ilija

Vučević

Head of Client Service & International Projects

Ivana

Milošević

Head of Media Analysis & Research

Filip

Dević

Head of Media Monitoring & Data Processing

Anđela

Pelemiš

Client Service Executive

Milena

Milosavljević

Sales Executive

Filip

Barić

Media Analyst

Andrijana

Kojić

Media Analyst

NEWTON MEDIA

Kao član velike NEWTON MEDIA porodice, koja obuhvata 20 kompanija u 9 evropskih država, na raspolaganju su nam najsavremenija tehnološka rešenja na polju praćenja i analize medija. Pored toga, svakodnevno imamo i podršku internacionalnih timova operatera, analitičara, prevodilaca i IT stručnjaka, koji svojim znanjem i iskustvom čine da naša usluga bude na nivou najvećih svetskih kompanija iz naše branše. Razmena znanja, treninzi i edukacije, ali i zabava neizostavni su deo saradnje više od 500 zaposlenih unutar NEWTON MEDIA Grupe.

Postani deo tima

Posao

Pošalji nam svoj CV i motivaciono pismo i kontaktiraćemo te kada budemo imali otvorenu poziciju koja odgovara tvojim znanjima, iskustvu i afinitetima.

prijavi se

Praksa

Ukoliko želiš da se bolje upoznaš sa monitoringom medija i analizama medijskog sadržaja, nemaš prethodnog radnog iskustva, a želiš da učiš i razvijaš se u nekom od naših sektora, pošalji nam kratku biografiju i motivaciono pismo u kome ćeš navesti svoja interesovanja i veštine.

pošalji CV