Vedran Ivanković

Autor teksta
Kliping

Kliping

Vedran Ivankovic Kliping Featured

Kliping tim je od ovog meseca bogatiji za još jednog člana. Vedran Ivanković je svoje prve profesionalne korake napravio u nekoliko najkredibilnijih medija u Srbiji. Nakon desetogodišnje novinarske karijere, svoj profesionalni razvoj nastavio je u komunikacijama. Tokom rada u PR agenciji vodio je neke od najvećih domaćih i multinacionalnih kompanija. Takođe, iskustvo je sticao i radom na razvoju i prodaji novih usluga u domenu komunikacija. Osim standardnih PR alata barata vešto i digitalnim. Svoje znanje i iskustvo koristi za pripremanje strategije i produkcije kontenta raznih vrsta i formata koji obuhvataju kako tradicionalne medije, tako i nove kanale komunikacije.

 

Zahvaljujući višegodišnjem radu u bankarskom sektoru, Vedran je aktivno učestvovao u brojnim procesima koje donose moderne banke, među kojima je i digitalna transformacija. Radio je i na postavljanju strategije komunikacije za procese rebrendiranja, integracije, digitalizacije i plasiranja novih digitalnih proizvoda. Osim eksterne, bavi se i internom komunikacijom i programima promene korporativne kulture.

 

Vedran u Kliping dolazi na poziciju Business Development Directora, a sigurni smo da će bogato iskustvo doprineti ne samo Klipingu, već i našim partnerima.

Pogledajte još