Kliping blog

Autor teksta
Kliping

Kliping

Ekspanzijom korišćenja interneta i društvenih mreža, mediji prolaze kroz velike transformacije i suočavaju se sa brojnim izazovima. Promene sa kojima se mediji suočavaju posledično utiču i na način na koji radimo, komuniciramo, živimo… Jedna od posledica je i pojava ogromne količine informacija, pa je sve teže doći do relevantnog i korisnog sadržaja.

 

Mi se u našem svakodnevnom radu trudimo da pronađemo kvalitetan sadržaj i da se na što adekvatniji način informišemo o svetskim aktuelnostima i trendovima u sferi medija, kako tradicionalnih tako i sve dominantnijih digitalnih.

 

Smatramo da pravi i kvalitetan sadržaj treba da dođe do što više ljudi, kao i da znanje treba deliti, zbog čega smo pokrenuli ovaj blog. Na njemu ćete moći da nađete korisne informacije o trendovima, zanimljivostima i novitetima iz mediasfere. Ovaj blog je namenjen Vama. Mi ćemo pokušati da Vam predstavimo najaktuelnije medijske trendove i pomognemo vam da ih koristite na najbolji način. Osim toga, trudićemo se vam kroz kratke analize predstavimo šta zaokupira pažnju srpskih i svetskih medija, kao i korisnike društvenih mreža.  Sadržaj bloga biće upotpunjen intervjuima sa medijskim ekspertima, PR menadžetima, novinarima, od kojih ćete moći da saznate njihovo mišljenje o promenama u medijima, budućim medijskih trendovima, strategijama i mnogo toga.

Pogledajte još