Editorijali

editorijali kliping

EDITORIJAL SKRAĆUJE VREME ZA PREGLED INFORMACIJA IZ MEDIJA I ZA 90%!

Umesto i po više desetina strana tekstova iz medija, pred početak radnog vremena dobijate SAŽET PREGLED INFORMACIJA IZ MEDIJA, sortiran po prioritetu, temama i hiperlinkovan do originalnih tekstova.

Za klijente koji dnevno dobijaju i po više stotina tekstova iz medija pravi je izazov da ih sve pročitaju, da uoče prioritete i pravovremeno reaguju. Klipingov tim editora za vas sortira objave i kreira izveštaj koji vam za nekoliko minuta utrošenog vremena daje pregled svih objava, razvrstanih po prioritetima i ključnim rečima i sažetih na način da dobijate najvažniju informaciju. Ukoliko želite da pročitate i originalan tekst ili pregledate, odnosno preslušate snimak, dovoljan je jedan klik na hiperlink.

Editorijali mogu da sadrže:

  • Sažetke medijskih objava na srpskom ili nekom od stranih jezika iz naše ponude
  • Osnovne podatke o vestima – naslov (koji najbolje opisuje vest), medije koji su objavili vest i druge parametre.
  • Hiperlinkove do originalnih tekstova i snimaka

Usluga editorijala može da bude u potpunosti prilagođena vašim potrebama i to u pogledu – formata (doc, pdf, xls, xml) i dizajna dokumenta, dinamike slanja, dužine sažetaka vesti, osnovnih informacije, količine informacija, jezika.

Korisnici usluge editorijala na engleskom ili drugom stranom jeziku, dobijaju gratis uslugu editorijala na srpskom jeziku.